Selchausdal Gods | Stuerne på Godset
7732
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7732,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Stuerne på Godset

Vi har forskellige muligheder som vil gøre dit næste arrangement specielt

 

Klik på billederne for at se flere detajler og billeder fra de forskellige stuer

Madiba –  Den afrikanske jagtstue

Madiba – navnet på vores helt unikke og fantastiske afrikanske jagtstue. Her er det muligt, at sidde inde døre foran det store bålsted og drømme sig til den afrikanske bush eller stå ved den rustikke bar, mens man lader blikket vandre mellem de smukke afrikanske trofæer. Ideel til fester eller møder hvis man ønsker noget særligt. En helt enestående og anderledes måde, at forkæle sine gæster eller kunder på. Der er plads til 80-100 stående eller 40 siddende gæster.

Den gamle jagtstue

Den gamle jagtstue er smukt dekoreret med alverdens europæiske trofæer, der stolt pryder væggene. Den rustikke stil og pejsens buldren, er de perfekte rammer for en hyggelig dag eller til at nyde kaffe i, efter middag i guldaldersalen. Jagtstuen består af en stor stue med en tilstødende mindre, kaldet klapperstuen. Der er plads til 40 spisende gæster ved ét bord eller 75 ved flere borde.

Herreværelset

Herreværelset er, som navnet indikere, et skønt rum, hvor man kan udfolde sit konkurrence gen, enten med skydekonkurrence, billiard, bordfodbold eller dart. Et hyggeligt rum, der “oser” lidt og hvor man kan slænger sig i sofaerne. En oplagt mulighed for hygge og samvær med kollegaer, gæster eller kunder.

Guldaldersalen

Guldaldersalen – når kun det bedste er godt nok. Romantisk og smuk sal, dekoreret med store lysekroner og møbler i den fantastiske guldalderstil. En helt igennem unik sal, med udsigt over voldgraven fra 1200 tallet, som kan nydes fra den store terrasse, der omgiver salen. Vi har to fantastiske kokke til at tilberede udsøgte middage. Det er muligt, at dække op til 130 gæster ved borde, og 150 gæster til møder og konferencer. Salen har 2 projektorer og den sidste nye inden for lydanlæg. Vi glæder os meget til, at byde jer og jeres gæster velkomme.

Konferenceværelset

Konferenceværelset – beliggende på 1. sal under kip loftet, er lyst og dejligt, med sine ovenlysvinduer og lyse trægulvet. Der er plads til 20 personer omkring det store bord. Der er opsat projektor og internet adgang.

Vielse i parken

Vores skønne park kan nu danne rammen om det mest romantiske bryllup. Nyd udsigten ved voldgraven, mod det lille slot og under åben himmel medens du siger JA til din udkårne.