Selchausdal Gods | Skydearrangement
7616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7616,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.1.2,vc_responsive

Årets sjoveste jagtdag!

Vi tilbyder storslåede lerdue arrangementer

Ønsker I at give jeres venner medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en eksklusiv, sjov og spændende oplevelse med masser af hygge og social samvær i natursmukke omgivelser.

Selchausdal Gods tilbyder et skydearrangement for begyndere og øvede jægere. Instruktion gives af nogle af  Danmarks bedste og professionelle skydeinstruktører.

Kontakt os på tlf.nr.: 58 25 01 27 og få et godt tilbud, der passer til dit selskab. Vi arrangerer grupper fra 10-30 personer.

Lidt om dagen

Med fokus på jægernes skydefærdigheder

Vores formål med denne dag er, udover at lave en spændende ”jagtdag” også at sætte fokus på jægernes skydefærdigheder og forbedre træfsikkerheden. Dagen vil starte med morgenmad i jagtstuen, parole og transport med jagtvogn ud i terrænet til standpladserne og afslutning med holdskydning med ”pheasant flush” med flere duer i luften på én gang i mange forskellige variationer.

Frokosten, kan afholdes ude i terrænet i Bomaen eller i jagtstuen. Terrænet er meget kuperet, det giver udfordrende og meget jagtrealistiske lerduer. Lerduemaskinerne kan simulerer grouse, kaniner, klapjagt på fasaner og ”high pheasant flush” fra 35-40 meter høj lift. Alle maskiner fjernstyres, hvilket giver stor sikkerhed, variation og øger sværhedsgraden.

Skydningen foregår i flere hold af 5-6 jægere, der rokerer rundt på de forskellige standpladser. Der er mulighed for 3 standpladser med lerduer, 1 standplads med riffelskydning på fuld størrelse bøffelskive og 1 standplads med vores nye professionelle indendørs skydesimulator til jagtgevær og riffel. Den kan både simulerer fuglejagt og løbende vildt som elg, bjørn, hjortevildt og vildsvin.

Vores instruktører

Vi glæder os til at give dig en eksklusiv, sjov og spændende oplevelse

Rasmus Bjergegaard / Instruktør

Uddannet gennem A.P.S.I og repræsenterer Danmark på landsholdet i compak sporting og Danmarksmester i 2008, 2009 samt i 2010.

Lars Thune / Instruktør

Uddannet gennem A.P.S.I og har fra 1993-2009 været professionel skydeinstruktør i Danmarks jægerforbund.

Christian Risom / Instruktør

Uddannet gennem West London shooting school UK. og Griffen & Howe USA.

Troels Bavnhøj / Instruktør

Uddannet herregårdskytte, skyde- og riffelinstruktør samt driftsleder på Selchausdal gods.